Florida runt

Det sämsta med Florida är att åka därifrån.

Florida kan rekommenderas till de flesta. Lika stor variation som det finns resenärer finns det resor som kan göras till Florida.

Florida är lika stort som Storbritannien med 20 milj invånare och har influenser från Indianskt, euro-, afro- och latinamerikanskt i mat och arkitektur.

Varför inte starta i  Orlando, nöjesparkernas mecka! Välj hellre en park om du har ett par dagar, än att stressa igenom flera. En bra måttstock är att bara Walt Disney World är lika stort som San Fransisco.

Ta dig vidare till Floridas västkust som Clearwater Beach eller Tampa och hämta andan. Upplev havet, se delfiner i sin egen miljö, njut av solnedgångar och ät riktigt amerikanskt.

På vägen mot östra Florida så är ett stopp i Naples ”worth every penny”. Spendera en natt i denna vackra och pittoreska stad som är som taget ur en amerikansk teveserie.

3 timmar härifrån rakt över delstaten tar er till Fort Lauderdale, USA:s Venedig! Här finns det mesta en storstad vid havet kan erbjuda. Kanalbåtarna tar dig till restauranger, shopping och promenadstråk. En tur till Everglades är lätt ordnat för att med svävare se alligatorer, sköldpaddor och exotisk träskmark.

Att åka till Key West är en upplevelse i sig som tar dig över 40 öar till Highway ones sista anhalt. Det bästa i Key West är gratis, ett strövtåg bland villorna, en tupplur på stranden och förstås en solnedgångsfest.

Miami är en perfekt avslutning på Florida runt med främsta turistmålet som är stadsdelen South Beach och Ocean drive,  Miami Vice fast på riktigt! Vackra vita stränder i en stekhet stad med soft puls och som aldrig står stilla!

Vi lovar att du avslutar resan med orden, ”Vi kommer tillbaka!”

I priset ingår:

Samtliga priser är cirkapriser. Både flyg- och hotellpriser ändras kontinuerligt liksom valutakurser.

Vi skräddarsyr din resa utifrån dina önskemål!

Låter detta som en resa för dig? Kontakta oss här så ser vi till att du får en underbar resa!

Tillbaka till start