Kryssa bland drömlika öar i Karibien

En flytande resort som tar dig runt bland världens vackraste öar och till olika kulturer, vyer, stränder och mat varje dag!

Inga byten av hotellrum, inga sena flighter, inga bil-timmar och snabbmat på väg till nästa destination. Att kryssa är en komplett och bekväm upplevelse där du kan använda tiden till max.

Hela resorten följer med dig på resan och på vägen kan du spela basket, simma, klättra, gå på bio eller ha en ”date-night” i månskenet. Det är svårt att komma på något du inte kan göra på en kryssning.

Att tillbringa en dag på en kritvit strand med turkosblått vatten är perfekt för dig som vill lyssna på en pod, ta vackra bilder eller snorkla för att upptäcka en spännande värld som gömmer sig under vattenytan.

Den karibiska övärlden har en intressant kultur och historia, här kan du besöka världsarv, se mystiska hällristningar, makalösa grottformationer och färgglad byggnadsarkitektur.

Det är speciellt att se alla fantastiska ställen från däcket på ett stort, luxuöst fartyg, där du själv inte behöver tänka på någonting annat mer än att koppla av och njuta av färden. Att tillbringa tid på havet är en stresslös tillvaro och känslan av att ”komma bort” är påtaglig. I kombination med att få besöka nya platser och få nya intryck är det en riktig drömsemester.

Det är obeskrivligt vackert i Karibien och kryssningar bland dessa öar är omåttligt populära eftersom man får uppleva flera av alla dessa drömlika öar under en och samma resa.

En kryssning är en av de upplevelse man aldrig glömmer.

I priset ingår:

*Vissa restauranger tar en avgift

Reservation för prisändringar innan bokning.

Samtliga priser är cirkapriser. Både flyg- och hotellpriser ändras kontinuerligt liksom valutakurser.

Vi skräddarsyr din resa utifrån dina önskemål!

 

Låter detta som en resa för dig? Kontakta oss här så ser vi till att du får en underbar resa!

Tillbaka till start