Nashville, Tennessee – Yee haw!

Honkytonk, Broadway och legender får du i Nashville.

Det är en stad som växer så det hörs, där det gamla får plats i det nya och omgivningarna är som gjorda för filmiska pick-nicks.

Till Nashville åker man för countrymusik, ”the southern style” och något så ovanligt som en amerikansk stad där det är promenadavstånd överallt.

Nashville bjuder på många charmiga aktiviteter som County Music Hall of Fame där du kan titta in i Elvis gamla Limousin, eller Grand Ole Opry, Nashville och de stora countryartisternas eget live-radioprogram som sänds över hela USA. Du kan se konserter i världsklass och förstås Nashville Predators för dig som gillar hockey.

Bästa utgångsläge är ett boende centralt, nära den gamla kärnan av Nashville, bar- och musikgatan Broadway. Här spelas det i varje dörröppning och musiker trängs med turister och firande möhippegäng! Det är livat och alldeles absolut en minnesvärd kväll.

Att hyra en bil och ge sig iväg en bit utanför stadskärnan tar dig till lummiga, gröna, enorma och fantastiskt vackra egendomar. Nashville ger dig en känsla av att du fått möta en genuint amerikansk anda och där de flesta du träffar har en dröm om att slå igenom, ”big time”.

I Nashville hittar du historia om en stor kultur och grym musik!

Staden kan lätt göras som en egen resa eller kombineras med exempelvis bilhyra och själv glida genom landet och göra musikresan komplett med att fortsätta till Elvis Presely- town, Memphis och vidare för att avsluta i New Orleans. Staden med cajunfood, blues och franskt påbrå.

I priset ingår:

Tillägg:
Bilhyra
Grand Ole Opry

Samtliga priser är cirkapriser. Både flyg- och hotellpriser ändras kontinuerligt liksom valutakurser.

Vi skräddarsyr din resa utifrån dina önskemål!

Låter detta som en resa för dig? Kontakta oss här så ser vi till att du får en underbar resa!

Tillbaka till start