På paradiskusten i Florida hittar du Naples

Paradiskusten med Naples är en naturlig och kulturell pärla undangömd i sydvästra Florida, där Mexikanska golfens glittrande vatten möter vit sand och stadskärnor fyllda med konstskatter, kulinariska delikatesser och en mängd andra upptäckter.

Varje kväll erbjuder Naples dig att skåda en enastående solnedgång med delfiner som grädde på moset. Det är som att befinna sig i en magisk värld utan motstycke.

På 5th Avenue som ligger i Old Town kan du shoppa i världsklass i små och mysiga butiker. Shoppingen varvas av bland annat italienska och franska restauranger längs den långa gatan som fylls av olika butiker på båda sidor och sträcker sig ända ner till havet. Däremellan hittar du frukost- och lunchrestauranger eller konstgallerier. På stranden som sträcker som sträcker sig miltal kan du avsluta dagen med att beundra solnedgången efter en shoppingdag alternativt vandra uppåt för en god måltid efter en soldag vid havet på kritvit sand.

I Tin-City som ligger alldeles nära i denna pittoreska stad kan du strosa i butikerna, restaurangerna och bland attraktionerna på Naples Waterfront.
På 1920-talet var Tin Citys läge vid Gordonfloden navet i Neapels fiskeindustri. Dess ”Gamla Florida” byggnader med plåttoppar var hem för musselskalning och ostronbearbetning, såväl som båtkonstruktion och underhåll. På 1970-talet förvandlades sju av dessa historiska byggnader till att bli ”The Old Marine Marketplace at Tin City” – en färgstark blandning av affärer och matställen med marint tema.

Tin Citys attraktioner inkluderar att krama en alligator och en mängd andra vattenäventyr inklusive kryssningar, fiskecharter, jetski-uthyrning och mer.

Om du har ditt intresse i golf hittar du mästerskapsgolf alldeles runt knuten.
Golfspelare trivs här, få platser har så många golfbanor som Naples-området, “The Golf Capital of Florida”.

I Naples finns också några av de lyxigaste egendomarna och lägenheterna vid vattnet, i världen.
Det är sevärt, inspirerande och en hisnande upplevelse när man tar sin runda i alla gång- och löparvänliga kvarter. Vi kan utlova ett rent nöje för den som vill ge sig ut en stund och beskåda Naples vackra egendomar.

Bara några steg från den så vackra och välordnade staden ligger den otämjda tropiska vildmarken ”The Everglades” som huserar både alligatorer, Florida panter och tropiska fåglar.

I närområdet rekommenderar vi att ta bil och utforska Marco Island, Everglades City, Immokalee och Ave Maria.

Här kan vi lova att du hittar din mest idylliska semester i Florida.

I priset ingår:

  • Låter detta som en resa för dig? Kontakta oss här så ser vi till att du får en underbar resa!

    Tillbaka till start