Tillfällen för lyx i Maldiverna

Maldiverna är känt för sin spektakulära skönhet, välkomnande atmosfär och enastående servicenivåer.
Med fantastiska restauranger, obegränsat med vattensporter och en rad spännande maldiviska utflykter,
finns det ingenstans bättre att göra oförglömliga minnen med nära och kära.

På Maldiverna möts du av en liten bit av paradiset i Indiska oceanen med en förtrollande samling öar som bildades för miljontals år sedan av vulkaner under vattnet.
Mycket av Maldivernas historia bygger på folklore och myter. Lite har skrivits om Maldivernas historia och det är bara genom arkeologiska upptäckter som det framkommit att Maldiverna beboddes redan 1500 f.Kr.
Människorna du träffar på Maldiverna är väldigt varma och vänliga. De är mycket andliga, hängivna och har stor respekt gentemot varandra och besökare utanför.
När du som nykomling besöker en maldivisk ö, erbjuder öborna alltid en kall kokosnötsdrink och ett näringsrikt mellanmål vanligtvis baserat på tonfisk.

Språket är Dhivehi, som är ett indo-ariskt språk och huvudsakligen talas av cirka 350 000 människor i Republiken Maldiverna.
Andra språk du förstås kan använda på Maldiverna inkluderar engelska, som också erkänns som det andra huvudspråket.

Att ha med sig historien om havsmonstret ger dig ett fint mervärde och en avslappnad öppning i dina konversationer med människorna här.
”Rannamaari är havsmonstrets namn i maldivisk folklore. Legenden säger att monstret kommer ut ur havet och tar bort en jungfru varje fullmåne.
Så skrämmande som det låter måste ändå öborna lämna en tjej som ett erbjudande till Rannamaari på ett tempel på natten till fullmånen bara för att hitta henne livlös nästa morgon.”

Maldiverna har länge varit en plats många drömmer om. Vi vill ge dig möjligheten till en sinnenas upplevelse på en en plats för dig som älskar att komma bort och njuter av vatten.

En fantastisk miljö du aldrig kommer glömma med stillhet som ständig följeslagare

I priset ingår:

Tillägg som ingår: Green tax EUR  5 per dag och person

Samtliga priser är cirkapriser. Både flyg- och hotellpriser ändras kontinuerligt liksom valutakurser.

Vi skräddarsyr din resa utifrån dina önskemål!

 

  • Låter detta som en resa för dig? Kontakta oss här så ser vi till att du får en underbar resa!

    Tillbaka till start