VI PÅ EN ROUTE

30 års resande och en dröm tog mig till beslutet att hoppa av min tidigare karriär och starta en verksamhet jag själv saknat när jag rest över världen. Min nyfikenhet och passion för att resa och uppleva andra platser och kulturer har aldrig förändrats.

Vår ambition idag  är att få förverkliga din resa som du vill ha den! Vi har lång erfarenhet av att koordinera resor, hitta bra leverantörer och säkra samarbeten för att du ska få vara fri att uppleva din resa.

VÅRA PARTNERS

TRAVEL SUPPORT

En Route AB ingår i TRAVEL SUPPORT, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de stordriftsfördelar som Travel Supports inköp och leverantörsavtal erbjuder. Genom Travel Support har vi tillgång till flera viktiga stödtjänster som tex 24-timmars jourservice, flygbiljettexperter, det senaste inom bokningssystem, branschledande online självbokningsverktyg för företag och affärsresekunder, IT-service, ekonomiservice mm.

KAMMARKOLLEGIET

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

ERV och reseförsäkringar

Avbeställningsskydd

Avbeställ resan, evenemanget, konsertbiljetten, kursen, safarin.

Tänk på att teckna ditt Avbeställningsskydd i samband med (senast 2 dagar) efter det köpta arrangemanget/resan.

  • Ingen självrisk – hela beloppet återbetalas!
  • Avboka vid sjukdom, arbetslöshet eller annan oförutsedd händelse.
  • Kan tecknas för ej ombokningsbara biljetter.
  • Försäkrar även syftet med din resa.
  • Kan tecknas för upp till 200 000 SEK.

 

Vem får teckna försäkringen:

Kan tecknas av person som är stadigvarande bosatt i Sverige och inskriven i allmän svensk försäkringskassa. Den eller de som försäkringen ska gälla för ska vara stadigvarande bosatt inom EU/EES.

Semesterförsäkring/Semesterförsäkring sport

Kompletterar reseskyddet i din hemförsäkring.

Med Semesterförsäkring Sport försäkrar du även din sportutrustning.

Du får alltid hjälp på plats och betalar aldrig någon självrisk. Dessutom får du:

  • Ersättning om du eller ditt bagage blir mer än tre timmar försenat.
  • Ny resa eller dagsandelar om din resa blir förstörd på grund av t.ex. sjukdom.
  • Hjälp att komma ikapp om du missat din anslutning.

 

Vem får teckna försäkringen:

  • Personer som har en hemförsäkring med reseskydd och reser i max 45 dagar.
  • Personer som är stadigvarande bosatta i Sverige och inskrivna i svensk försäkringskassa.

 

Om du reser i Europa bör du även ta med dig det Europeiska sjukförsäkringskortet, EU-kortet, som kan ge ersättning för nödvändig vård om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka när du reser inom EU/EES och Schweiz. EU-kortet är gratis och kan beställas hos Försäkringskassan: www.forsakringskassan.se

Alamo Rent A car är den största leverantören av fritidsbilar i Nordamerika. Vi erbjuder världens största flotta av bränsleeffektiva fordon, ”valet” på alla stora flygplatser i USA och med prisbelönad kundservice.

 

Auto Europe är en hyrbilsförmedlare som gör det enkelt för er att hitta hyrbil i 180 länder. Företaget grundades 1954 och har sedan dess utvecklat sin verksamhet till att erbjuda marknadens bästa priser på hyrbilar i över 24 000 destinationer. Med Auto Europe kan ni enkelt jämföra olika toppleverantörer som Avis, Hertz och Alamo för att hitta rätt hyrbil som passar er bäst.

Vi är medlemmar i PATA, en internationell icke vinstdrivande organisation vars huvudsyfte är att främja turism till, från och inom Asien och Stilla havsregionen. Som medlem i PATA jobbar vi för att våra resor till och inom dessa regioner sker på ett hållbart och socialt ansvarsfullt sätt.

Tillbaka till start