Betalning av resa

Betala din resa med kort

Här kan du betala din resa med Visa eller MasterCard betal- och kreditkort. Läs mer om säkerhet vid betalning med kort längre ner på sidan. Glöm inte bort att ta del av de allmänna resevillkoren som gäller för din resa.

För att betala, fyll i nedanstående fält och klicka på ”Skicka” så dirigeras du till DIBS säkra betalsida för betalning med Visa eller MasterCard.

Säkerhet vid betalning med bank- eller kreditkort

Din betalning är säkrad genom att En Route AB använder DIBS (www.dibs.se) som betalväxel. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. En Route AB har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

DIBS - Payments made easy

Tillbaka till start