Företag

Konferensbokningar

En Route erbjuder på förfrågan kompletta konferenspaket med lokaler, mat, fika och dryck för dagskonferenser eller konferenser med övernattning.

Vi hjälper dig att skräddarsy din konferens för att passa just er företagsgrupp. Du får hjälp med att hitta, boka och planera. Vi lämnar ingenting åt slumpen och avlastar dig genom att vara en extra hand som håller i trådarna från planering till hemfärd.

Vi bokar konferensanläggningar i Sverige eller annan del av världen och guidar dig igenom processen och sköter kontakten med anläggningen.

Efter önskemål kan vi sy in olika typer av kompletterande aktiviteter, som kan vara teambuilding, föreläsning eller aktivitet baserat på tema för just er grupp.

Med erfarenhet och insikt i processen av att boka en konferens, kan vi konstatera att en konferensbokning kan vara ganska komplex och tidskrävande. Låt inte planering och koordinering äta upp din tid, vi gör det åt dig.

Resebokningar

Det tar i genomsnitt 45 minuter för en ovan medarbetare att boka sin egen resa på nätet. Spara den tiden och använd den i verksamheten istället. Kontakta oss för ditt företags eller enstaka medarbetares resebokningar.

Få koll på ditt företags resekostnader med rätt märkta fakturor, en faktura per medarbetare och månad utan fakturaavgifter.

Vi hjälper dig och ditt företag med att boka flyg, tåg, bil, transfer & hotell.

Låt oss komma överens om hur och vilka villkor som passar dig och ditt företag bäst.

Vi är en komplett resebyrå med stor tillgänglighet.

Tidigare referenser