Många goda skäl att resa med En Route

Vi bryr oss om din resa
Varför lägga tid på att boka allting själv när du kan överlåta detta till oss på En Route? Tillsammans med oss tar du fram olika alternativ och priser, därefter skräddarsyr vi din resa helt efter dina önskemål. Som kund hos oss har du alltid löpande kontakt med oss före, under och efter din resa.
Vi tar hand om alla detaljer.

Funderingar
Behöver du råd och inspiration? Vi delar gärna våra reseupplevelser och erfarenheter med dig. Vi besöker regelbundet nya och nuvarande resmål för att ge dig uppdaterad information.

Vad vi kan och har gjort
Vår kunskap och erfarenhet har närmare 40 år i bagaget. Med den kunskapen kan vi erbjuda dig upplevelser och skapa researrangemang som överträffar dina drömmar.

Hjälp med det lilla extra
Boka restauranger, teater, spa, utflykter? Inga problem! Vi ger ger dig alltid tips och hjälper dig att boka det bästa på just ditt resmål. Givetvis helt utan kostnad.

Under resan
Om något oförutsett skulle inträffa kan du under hela resans gång nå oss för frågor och service.

Kammarkollegiet
Väder och oanade händelser kan inträffa, bokar du flyg och hotell tillsammans skyddas du av paketreselagen då En Route AB har ställt resegarantier till Kammarkollegiet.

När du kommit hem
Vår önskan är att få ett långvarigt förtroende och möjlighet till att skapa minnesrika resor för många år framöver. Om du vill tar vi gärna del av dina reseupplevelser efter hemkomsten.

En Route AB💖

Tillbaka till start