Påskledig? Se hit!

I April är det påsk, en perfekt tid för att ladda batterierna inför vår ljusa och varmare tid. Påsken anländer om drygt 10 veckor så tiden att samla ihop ditt sällskap och boka in din resa är här.

Tips!

Spanska solkusten, Costa del Sol, har mycket att erbjuda och är en solsäker plats med sina 300 soldagar om året. Costa del Sol har 20 mil där du kan bo ”nära” hela sträckan. Vackra platser att besöka är Marbella, Ronda och Gibraltar, alla inom en timme bort.

Florida erbjuder sitt allra bästa väder denna period och har allt att erbjuda oavsett resenär. Orlando, med alla sina nöjesparker är ett mecka för familjer och är ett nöje för både stora och små.
Västsidan som ger dig en härlig amerikansk anda, otroliga sandstränder och lugnare tempo.
Östsidan med flotta Miami Beach, familjevänliga Fort Lauderdale eller allra längst ned där du hittar karibiska Key West är alltid toppnoterade som destinationer.

Ta en romantisk stadsresa till Bologna i Italien och upplev och se processen med Parmesanost, Parmaskinka och Balsamicovinäger på plats i fabrik, eller varför inte besöka ett glassmuseum.
En matresa i världsklass möter dig i Bologna. För dig som är motorintresserad har du här närheten till Ferrari- eller Ducatimuseum och kanske lockar en guidad tur i Lamborghinis fabrik.

Hör av dig med önskemål på enroute.se så återkommer vi med rese- och prisförslag!

Vi gör resan som du vill ha den.
En Route 💖

Tillbaka till start