Vi har en härlig förändringsbenägen värld!

Vädret strålar ännu i Sverige och ger oss efterlängtad värme några dagar till.
Det är mycket som händer i resebranschen som ger er valmöjligheter och fördelar, ta vara på dem!

En Route begav sig till Spanien för att se hur de tacklar turister och virus där och jag vill gärna ge en stor eloge för att de skyddar oss så väl.
Munskydd när man är ute och promenerar, handsprit i varje vrå, personal med munskydd och handskar för att tillåta oss att slappna av samt hålls avstånden utanför familj/vänner.
…..Fortsättningsvis så används enbart QR koder som meny, alla stolar och handtag torkas av med rengörande sprit efter varje gäst, tempen tas innan du ska in på allmänt poolområde….. .

Efter många olika reseberättelser så kan vi med gott samvete berätta att det som gäller i Spanien gäller i de flesta turistrika resmål.
Vi hade längtat så länge efter denna resa och upplevelserna var starka.
Dofterna, ljuden, värmen, maten och havet. Friheten i att kunna resa är överväldigande när man förstår den.

Att komma tillbaka däremot var en lite annorlunda upplevelse eftersom de inte har några måsten alls här. Vi kan inte svara på vilket system som är bäst men vi förstår att Spanien behöver ha  andra uppmaningar i och med den stora tillströmningen av turister.

Hösten och vintern bjuder på många resmål runtom i världen och vi på En Route kommer att skräddarsy din resa efter hur du vill att den ser ut. Du behöver inte hålla reda på regler gällande resmålen, du får dem innan du bokar.
Och du! Självklart har vi resegaranti hos Kammarkollegiet så att du kan känna dig trygg.

En Route AB💖

Tillbaka till start