Reser du bort från eller till någonting?

Börja din planering med frågan bort från eller till något, svaret betyder mycket för att hitta resmål och resväg. Möt våren i någon nära eller avlägsen stad, besök en destination som ger dig stort utbyte i kulturell skillnad och upptäck världen med nyfikenhet.

Att åka bort från någonting betyder ofta att resmålet ska vara antingen långt borta eller väldigt annorlunda från hemma.
Att åka till något betyder längtan, drömmar och förväntningar på destination med fler specifika inslag.
Om du har svårt att välja bland världens alla destinationer men ändå längtar så kan just den frågan vara bra att ställa sig när du börjar planera.

Det är ljusnande tider och även om det är januari så känner man våren närma sig, i vissa delar av Sverige mer än andra. En riktig toppenperiod på många resmål är januari – juni. Du möter grön växtlighet, behaglig värme och spirande förväntan på ny säsong.

Några tips på fantastiska destinationer i närheten att möta våren på är den riktiga klassikern, vackra Mallorca i Medelhavet, i romantiska Paris, se tulpanhavet i Amsterdam eller beundra den gröna och vackra Atlantkusten i Portugal.

På lite längre avstånd kan du möta underbar vår i den evigt vakna staden New York, delstaten Florida i USA som har sitt absolut bästa väder i april, eller Dubai som förför med vackra arabnätter och mystik blandat med futuristisk arkitektur och modern puls.
Andra spännande resmål är Sydafrika, Tokyo och Singapore som erbjuder stor kulturell skillnad att upptäcka i mat, människor, musik och natur.

Att ha något bokat lättar upp sinnet och gör tung vardag lättare och ger pirrig förväntan.
Ge dig själv en minnesvärd vår och något att se fram emot!

Vi hjälper dig från start till slut och gör din resa som du vill ha den. Vi lägger helt enkelt lite mer tid på just dig och din resa. 💖

Fråga oss här: enroute.se

Tillbaka till start