Vinn ett weekendflyg i vår Decemberlottning!

Har du planerat att boka en resa? Boka den med En Route tom 15 december så är du med i utlottningen av weekendflyg till Barcelona, Milano eller London.

Första advent går startskottet för Decemberlottningen.

Vi älskar julen, ljuset och att få ge tillbaka så nu vill vi glädja dig som resenär och piffa upp december med chansen att vinna vår utlottning av ett weekendflyg till valfri stad av Barcelona, Milano eller London. Tre städer som vi älskar och som kan erbjuda allt från kultur, konst, fantastisk mat, shopping till underhållning.

Den 15 december klockan 15 tar vi in sista lotten. Vi avslutar Decemberlottningen storstilat den sista advent med att annonsera den lyckliga vinnaren.

Välkomna att delta! Alla bokningar från hotell, tåg, flyg, kryssning eller paket gäller.

Vinstvillkor:
Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten gäller tur och retur en person. Den kan göras om till en paketresa med flyg och hotell till priset 2 för 1.

Om just du vinner så hör vi av oss för dina personuppgifter innan vi levererar din biljett.
För att delta och boka med oss behöver du vara minst 18 år gammal. Du har möjlighet att ge din biljett till annan resenär om det är meddelat innan vi bokat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tidpunkt för resa.

Med önskan om en fin första advent! ❤
En Route AB 

Tillbaka till start